Välkommen till Krama - unika & personliga barnkläder!

Varma kramar är en blogg där du finner unika och personliga barnkläder av märket Krama. Det är jag som designar och sedan syr eller stickar kläderna. För att göra dem unika har jag valt att bara skapa ett eller ett fåtal av varje plagg och för att dessutom sätta en personlig prägel på dem så smyckas många plagg med bokstäver eller andra fina detaljer.

Varma kramar, Therese

torsdag 27 maj 2010

Ett par nya klänningar!












Ett par nya sommarklänningar har det också blivit.

Den översta klänningens liv är vändsytt i ett vackert beige- och vitblommigt bomullstyg på utsidan och ett vitblommigt bomullstyg på insidan. Klänningens kjol är i samma tyg som livets insida och kjolens kant nedtill är i samma tyg som livets utsida. Klänningen är smyckad med en liten söt virkad blomma där en pärla utgör blommans mitt.

Den rosa klänningen har precis som den vita ett vändsytt liv där fodret utgörs av ett vitblommigt bomullstyg. Livets utsida och klänningens kjol är i ett fint rosablommigt bomullstyg. Kanten nedtill på kjolen är i samma tyg som livets foder och är dessutom prydd med en ljuvlig naturvit spets. Även denna klänning är smyckad med den virkade lilla blomman där en pärla utgör dess mitt.

Klänningarna har en relativt lång användningsperiod då de till en början kan användas som en klänning och med tiden barnet växer kan de användas som tunika ihop med byxor eller leggings.

Båda klänningarna är till försäljnig så maila om du är intresserad av någon av dessa eller något liknande!

Ha en skön kväll!
Varma kramar, Therese


Beige och vitblommig klänning med virkad blomma, storlek: 80/86 Pris: 499:-
Rosablommig klänning med naturvit spets och virkad blomma storlek: 80/86 Pris: 499:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar