Välkommen till Krama - unika & personliga barnkläder!

Varma kramar är en blogg där du finner unika och personliga barnkläder av märket Krama. Det är jag som designar och sedan syr eller stickar kläderna. För att göra dem unika har jag valt att bara skapa ett eller ett fåtal av varje plagg och för att dessutom sätta en personlig prägel på dem så smyckas många plagg med bokstäver eller andra fina detaljer.

Varma kramar, Therese

torsdag 30 december 2010

GOTT NYTT ÅR!!!

 
 
 
 
 

Jag vill önska er alla ett Gott Nytt år men också ta tillfälle i akt att rikta Er alla ett stort TACK för i år!

TACK alla trogna kunder för era beställningar, det är så fantastiskt kul att så många är intresserade av det jag gör och att ni dessutom vill beställa av mig!

TACK mina kära återförsäljare, ni ska veta att det är otroligt roligt att ni tror på det jag gör och att ni vill ta er an att sälja mina produkter.

TACK också till alla andra som tittar in då och då. Hoppas att ni finner inspiration och tycker att det är kul att ta del av mina alster!

Sist men inte minst TACK för er förståelse under hösten då jag dessvärre haft långa leveranstider. I vår ska jag vara föräldraledig igen, och hoppas då att jag kan leverera lite snabbare!

Passar också på att visa min lilla Elsa i sin 2-årsstass. Ett "balonglinne" med brun- och vitprickigt liv samt rosa och vitrandigt nederdel. Tillhörande byxor i samma tyger, är också av "balongstuk". Koftan tar jag dock inte åt mig äran av, det får designerna på KappAhl göra ;0)

Må väl, ta hand om er och ha ett riktigt, riktigt GOTT NYTT ÅR!!!
Varma kramar, Therese

3 kommentarer:

 1. Gott Nytt År till dig också! Vilka underbara kläder du gjort till princessan, hon en ju för söt hon också!! Ha deet gott så länge och lycka till med flytten.

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År till Er med!!
  Pussa Elsa från oss!
  Kraaam Mia

  SvaraRadera
 3. Super fint super söt! kram

  SvaraRadera