Välkommen till Krama - unika & personliga barnkläder!

Varma kramar är en blogg där du finner unika och personliga barnkläder av märket Krama. Det är jag som designar och sedan syr eller stickar kläderna. För att göra dem unika har jag valt att bara skapa ett eller ett fåtal av varje plagg och för att dessutom sätta en personlig prägel på dem så smyckas många plagg med bokstäver eller andra fina detaljer.

Varma kramar, Therese

torsdag 30 december 2010

GOTT NYTT ÅR!!!

 
 
 
 
 

Jag vill önska er alla ett Gott Nytt år men också ta tillfälle i akt att rikta Er alla ett stort TACK för i år!

TACK alla trogna kunder för era beställningar, det är så fantastiskt kul att så många är intresserade av det jag gör och att ni dessutom vill beställa av mig!

TACK mina kära återförsäljare, ni ska veta att det är otroligt roligt att ni tror på det jag gör och att ni vill ta er an att sälja mina produkter.

TACK också till alla andra som tittar in då och då. Hoppas att ni finner inspiration och tycker att det är kul att ta del av mina alster!

Sist men inte minst TACK för er förståelse under hösten då jag dessvärre haft långa leveranstider. I vår ska jag vara föräldraledig igen, och hoppas då att jag kan leverera lite snabbare!

Passar också på att visa min lilla Elsa i sin 2-årsstass. Ett "balonglinne" med brun- och vitprickigt liv samt rosa och vitrandigt nederdel. Tillhörande byxor i samma tyger, är också av "balongstuk". Koftan tar jag dock inte åt mig äran av, det får designerna på KappAhl göra ;0)

Må väl, ta hand om er och ha ett riktigt, riktigt GOTT NYTT ÅR!!!
Varma kramar, Therese

söndag 26 december 2010

God fortsättning!

 
 
 
 
Hej kära vänner!
Hoppas att ni alla haft en mysig jul och att ni får några härliga sista dagar på 2010! Själv har jag haft en skön julhelg och tänkte nu passa på att visa min lilla Elsa i sin julklänning. Denna är ett av de få plagg som jag hunnit med att sy under de senaste månaderna. Anlednigarna till för lite "syande" och bloggande är många, men den största är nog att Krama ska flytta! I månadsskiftet januari/februari går flyttlasset till Kalmar och när vi väl kommit i ordning i vårt nya boende så hoppas jag få mer tid till såväl "syande" som bloggande!
God fortsättning och tack för i år!!

Varma Kramar, Therese