Välkommen till Krama - unika & personliga barnkläder!

Varma kramar är en blogg där du finner unika och personliga barnkläder av märket Krama. Det är jag som designar och sedan syr eller stickar kläderna. För att göra dem unika har jag valt att bara skapa ett eller ett fåtal av varje plagg och för att dessutom sätta en personlig prägel på dem så smyckas många plagg med bokstäver eller andra fina detaljer.

Varma kramar, Therese

söndag 27 juni 2010

Ny byxmodell!



En liten byxa, som jag för länge sedan skissat på, blev i torsdags förmiddag verklighet. Den påminner om den tidigare trikåbyxan med lång mudd, men är istället sydd i ett tunt, vävt bomullstyg. Byxan blir därmed lite vidare och luftigare och är skön att bära nu på sommaren. Våra kära vänners lille son Malcom fick i midsommarpresent premiärbyxan av den "vida långmuddsbyxan" - visst är han söt i den?! Vill du beställa något liknande i samma eller annan färgställning så hör av dig - varmakramar@gmail.com

Varma Kramar, Therese

Pris: 245:- (st 56-86)

onsdag 23 juni 2010

Glad Midsommar kära vänner!


Hej kära ni!

Det har varit lite dåligt med inlägg under den senaste månaden. Anledningen till det är, som ni säkert förstår, att jag börjat jobba igen. Den lilla tid som jag haft över har jag framförallt ägnat åt min älskade familj och de få stunder jag hunnit sitta vid symaskinen har fokus fått ligga på att färdigställa lite beställningar. Om en vecka börjar min sex veckor långa semester och jag hoppas då att kunna få till lite nytt.
Ville ändå visa ett par bilder på min älskade lilla Elsa i sin E-mössa och min älskade lilla systerson i sin välanvända stjärnmössa!

Ha en riktigt skön midsommar!
Varma kramar, Therese