Välkommen till Krama - unika & personliga barnkläder!

Varma kramar är en blogg där du finner unika och personliga barnkläder av märket Krama. Det är jag som designar och sedan syr eller stickar kläderna. För att göra dem unika har jag valt att bara skapa ett eller ett fåtal av varje plagg och för att dessutom sätta en personlig prägel på dem så smyckas många plagg med bokstäver eller andra fina detaljer.

Varma kramar, Therese

fredag 23 april 2010

Lite vårmössor!
















Jag tänkte bara visa lite mössor som under våren fått nya ägare. Jag har haft en del beställningar den senaste tiden och vet att många som beställt mössor har gjort det för att ge bort dem i present. Detta tycker jag känns jätteroligt! För visst är det kul att såväl ge bort som att få unika och personliga presenter?!
Ha en trevlig helg i vårsolen!
Varma kramar, Therese
.

torsdag 22 april 2010

Kramamärken på vift...

För en tid sedan började mina Kramamärken att tryta, vilket gjorde att jag la in en beställning av nya. Normalt brukar det gå ganska snabbt att få hem dem, men häromdagen blev jag lite frustrerad över att de aldrig kommer någon leverans av märken. Idag kom jag på förklaringen... Kramamärkena tillverkas i Tyskland och levereras med största sannolikhet till Sverige med flyg, men hur många flyg har gått inom Europa den senaste veckan?!?! Vem trodde att en vulkan skulle kunna påverka vårt lilla jordklot i denna utsträckning?

Det ligger ett antal färdigsydda plagg här hemma, vilka bara behöver ett litet märke. Jag hoppas att ni som har gjort beställningar under de senaste veckorna har överseende med eventuella förseningar!

Varma kramar, Therese

torsdag 8 april 2010

Vårbyxor och shorts till lillkillen!













Här kommer lite vårbyxor! De marina shortsen med vita stjärnor och pressveck är ett nytillskott i sortimentet. Shortsen är sydda i ett tunt bomullstyg med en mjuk vit mudd, vilket gör den skön för lillkillen att bära i sommar. Byxan kan med fördel användas under en lång tidsperiod - först som trekvartsbyxa och när barnet blir lite längre som shorts.

Trikåbyxorna med lång mudd börjar bli en "standardbyxa" i mitt sortiment. Det är verkligen kul att så många gillar den! Ovan ser ni tre olika alternativ men de går att få i många andra färger och storlekar!

Som ni ser visar jag även lite matchande mössor... fler kommer snart!

Varma kramar, Therese

Trikåbyxa med lång mudd Pris: 245:-
Mössa Pris: 179:-

Vårkjolar till lilltjejen!



















Jag lovade i förra inlägget att jag under denna vecka skulle presentera lite vårnytt. Här kommer till att börja med lite kjolar. Några är beställningar som skickats iväg och andra finns till försäljning. Men som ni vet, det är bara att skicka mig ett mail och berätta vad ni är intresserade av samt vilken storlek så fixar vi det!!
Varma kramar, Therese
Kjol med "rak" volang Pris: 245:-
Kjol med veckad volang Pris: 275:-

lördag 3 april 2010

Glad Påsk!

Kära kunder och bloggläsare! Vill bara önska er alla en Glad Påsk och en härlig helg i solen. Själv befinner jag mig på Öland där våren äntligen kommit! Det är så härligt när våren smyger sig på och visst blir man sugen på att utöka våra småttingars garderober?!?! Det har blivit en del tid framför symaskinen under de senaste veckorna och under nästa vecka lovar jag att presentera lite vårnytt! Ta hand om er tills dess och ha, som sagt, en riktigt härlig påsk!

Varma kramar, Therese