Välkommen till Krama - unika & personliga barnkläder!

Varma kramar är en blogg där du finner unika och personliga barnkläder av märket Krama. Det är jag som designar och sedan syr eller stickar kläderna. För att göra dem unika har jag valt att bara skapa ett eller ett fåtal av varje plagg och för att dessutom sätta en personlig prägel på dem så smyckas många plagg med bokstäver eller andra fina detaljer.

Varma kramar, Therese

tisdag 16 mars 2010

Våren smyger sig på!









Nu börjar man allt få lite vårkänslor! Idag skiner solen utanför fönstret och snön smälter sakta men säkert bort. Jag ville därför passa på att visa Elsa i sitt nya vårkitt bestående av mössa, halsduk och vantar tillsammans med jeansjacka från, hör och häpna, pojkavdelningen på KappAhl. Visst är den fin? jag kunde bara inte motstå! Mössan är lite, lite stor, men jag tycker att det är ganska coolt. Nu sitter den löst och när hösten kommer kan hon fortfarande ha den, men då lite tightare! Ta vara på våren!
Varma kramar, Therese

måndag 8 mars 2010

Prickigt!









Nu var det ett tag sedan! Men här kommer lite mer plagg av det svart- och vitprickiga trikåtyget som jag tidigare gjort mössor av. Matcha hur du vill med mössa, halsduk, byxor och/eller kjol. På de uppsydda plaggen har jag satt små söta hjärtan i rött och vitt, men detta går så klart att få i andra färger. Vill du istället ha en stjärna eller bokstav så går det också att ordna!
Varma kramar, Therese

Byxor med rött hjärta på skinkan och vita, mjuka muddar är sydd i storlek 86. Modellen är precis samma som de röda retrobyxorna med vita elefanter som ni såg i förra inlägget. Den långa mudden nedtill gör att byxan går att använda under en lång tid. Pris 245:- Såld

Halsduk med röda detaljer och halsduk med vita detaljer är i storlek 0-3år Pris 129:-
Halsduk med röda detaljer Såld

Kjol med vitt hjärta och vit mjuk mudd är här uppsydd i storlek 68. Kjolen liksom byxorna har en lång användningsperiod. När barnet är lite mindre sitter den lite löst och när barnet blir lite större sitter den lite tightare över rumpan. Detta fungerar tack vare den mjuka mudden och att den är tillverkad i stretchmaterial. Pris 199:-